Veelgestelde vragen

Opdrachtgevers

Aanvraag plaatsen

Voor wie is Voiila?

Voiila is voor iedereen die een goede en betrouwbare professional zoekt. Jij geeft aan waar je naar opzoek bent en wij stellen je op basis van je behoeftes voor aan een aantal beschikbare en gekwalificeerde professionals. Voiila is zoals je eigen persoonlijke netwerk, alleen dan online. Door reviews en het profiel dat de professionals hebben weet je wie je in huis haalt.

Hoe werkt Voiila?

Selecteer een dienst en geef aan wat je nodig hebt. Op basis hiervan selecteren we de juiste professionals die op jouw aanvraag reageren. Alleen beschikbare en gekwalificeerde professionals reageren op jouw aanvraag met een persoonlijk bericht en een prijsindicatie. Hierna kan je de profielen van deze professionals vergelijken en een keuze maken op basis van jouw criteria.

Welke diensten kan ik op Voiila vinden?

Je vindt allerlei diensten op Voiila, van personal trainers en tennisleraren tot cateraars en wedding planners. We hebben professionals in alle prijscategorieën en van verschillende niveaus, zodat we de juiste professionals aan je kunnen voorstellen op basis van je behoeftes.

Hoe kan ik een aanvraag plaatsen?

Je kan eenvoudig een aanvraag plaatsen vanaf onze homepagina: www.voiila.com. Selecteer de dienst waar je naar opzoek bent en vul de vragen in.

Wat gebeurt er nadat ik een aanvraag geplaatst heb?

Nadat je de aanvraag geplaatst hebt sturen we jouw opdracht naar geselecteerde professionals op Voiila. Deze professionals ontvangen de opdracht en sturen je een persoonlijk bericht en een prijsindatie als de opdracht bij ze past en ze beschikbaar zijn. Deze reacties ontvang je op je eigen dashboard. Hier kan je de reacties, prijs en het profiel van de professionals makkelijk bekijken en vergelijken. Op het profiel staan o.a. een beschrijving, foto’s en reviews van de professional.

Word ik gespamd door professionals als ik een aanvraag plaats?

Nee, je wordt niet gespamd. We delen je contactgegevens niet met de professionals. Jij bepaalt zelf of en wanneer je jouw contactgegevens deelt.

Reacties van professionals

Hoe lang duurt het voordat ik reacties van professionals krijg?

Professionals kunnen direct na je aanvraag reageren. Over het algemeen duurt het een aantal uur voordat je reactie krijgt, afhankelijk van de categorie en het tijdstip van je aanvraag. Je ontvangt maximaal 5 reacties. Na 48 uur word de opdracht gesloten en kunnen er geen professionals meer reageren. Zo weet je waar je aan toe bent.

Hoe kan ik professionals vergelijken?

Je kan professionals vergelijken op basis van het persoonlijke bericht dat ze je sturen; hun prijs én hun profiel. Op dit profiel staat o.a. een beschrijving, foto’s en reviews van de professional.

Welke professionals reageren op mijn aanvraag?

Alleen gekwalificeerde en beschikbare professionals kunnen op jouw aanvraag reageren. Op deze manier zorgen we ervoor dat je een overzicht krijgt van relevante en goede professionals.

Kan ik nog extra vragen stellen aan de professionals die op mijn aanvraag gereageerd hebben?

Ja, je kan extra vragen aan professionals stellen op je dashboard. Of je kan direct contact met ze op nemen per mail of telefoon.

Inhuren van een professional

Hoe kan ik een professional inhuren?

Ben ik verplicht een professional in te huren nadat ik een aanvraag geplaatst heb?

Nee, je bent niet verplicht om een professional in te huren. Wel wordt het gewaardeerd om de professionals te laten weten als je geen gebruik van hun diensten wilt maken. Dit kan je eenvoudig doen in je dashboard.

Kosten

Is Voiila gratis te gebruiken?

Ja, Voiila is gratis te gebruiken :).